Snel en Voordelig Slagen voor je Theorie-examen met een Privé Theoriecursus van Theoriestudie

Struggle je om je theorie-examen te halen? Kom je steeds een paar punten tekort? Met de privé theoriecursus van Theoriestudie kun je al morgen slagen!

Je hebt je theoriecertificaat nodig om af te rijden, en voor velen is het theorie-examen een grote uitdaging. Of je nu worstelt met een leerstoornis, de Nederlandse taal nog niet volledig beheerst, of kampt met faalangst, onze cursus is ontworpen om je in één dag alle nodige verkeersregels voor de auto te leren. Stel je voor: binnen een week leer je alles en slaag je voor je theorie-examen. Met onze privé cursus is dat haalbaar.

Vergeet de theorieboeken; wij focussen direct op wat je moet weten voor het examen. Onze examengerichte cursus wordt gegeven door zeer ervaren instructeurs en is ideaal als zelfstandig leren een uitdaging is. Wij geven je die extra steun om in één keer te slagen, want zonder theoriecertificaat kun je niet afrijden. Voortdurend zakken kost tijd en geld; kies daarom voor onze effectieve aanpak.

Voordelen van onze privé cursus:

  • Persoonlijke aandacht
  • Geen tijdsdruk
  • Snel je theorie halen
  • Toegang tot een uitgebreid online oefenprogramma voor thuisstudie
  • Grondige dekking van alle benodigde kennis

Reserveer jouw privé theoriecursus bij Theoriestudie, beschikbaar op locatie of bij jou thuis. We beginnen met een online oefenprogramma, gevolgd door een intensieve privéles waar we je kennis en zwakke punten evalueren en in één dag op niveau brengen. Je leert in je eigen tempo, met volop ruimte voor vragen en regelmatige toetsen om je voortgang te beoordelen.

Aanmelden: Woon je in Amsterdam, Utrecht of Den Haag? Meld je dan nu aan voor een privéles theorie voor de auto. Gebruik het contactformulier hieronder en wij nemen contact met je op. De kosten voor de privé cursus bedragen €50,- per uur, inclusief een online oefenprogramma met meer dan 1000 vragen. Wij kunnen ook je examen binnen 1,5 week voor €80 reserveren.

Wat wij in 7 jaar tijd bereikt hebben!

0 +
CURSUSDAGEN GEORGANISEERD
0 +
CURSISTEN GEHOLPEN
0 +
VRAGEN BEANTWOORD

Mail: info@theoriestudie.nl
WhatsApp: 0638078623
Lodewijk van Deysselstraat 77
1064 HM Amsterdam

Wat wij in 7 jaar tijd bereikt hebben!

0 +
CURSISTEN GEHLOPEN
0 +
CURSUSDAGEN GEORGANISEERD

Theoriestudie
Lodewijk van Deysselstraat 77
1064HM Amsterdam