Privé theoriecursus: slaag zo snel mogelijk en voordelig voor je theorie-examen

Heb je moeite met het behalen van je theorie-examen? Haal je het examen net niet met paar fouten? Slaag dan morgen al met een privé theoriecursus van Theoriestudie. 

Om af te rijden heb je natuurlijk je theoriecertificaat nodig. Veel mensen hebben moeite met het behalen van het theorie-examen. Misschien heb je een leerstoornis, beheers je de Nederlandse taal onvoldoende of ben je faalangstig? Met een privé theoriecursus van Theoriestudie leer je in een dag alle verkeersregels voor auto. Stel je eens voor dat je deze week al tijdens de cursus alles leert en slaagt voor je theorie-examen. Met deze privé cursus is dat zeker mogelijk!

Gooi de theorieboeken meteen weg! Wij leren de dingen die je moet weten voor het examen en draaien er niet om heen. Het is een examengerichte cursus met zeer ervaren instructeurs. Vooral als je moeite hebt met zelfstandig leren is dit de juiste manier om te slagen. Wij geven de extra boost om in één keer te slagen voor je theorie-examen. Het theoriecertificaat heb je nodig, want zonder papiertje mag je niet afrijden. Steeds zakken kost gigantisch veel tijd en geld. Daarom is dit de beste manier om het in één keer goed te doen. Maak nu een afspraak en behaal je theorie-examen eenvoudig en snel!

De voordelen van privé cursus?

  • Volle aandacht tijdens de cursussen
  • Geen tijdsdruk
  • Snel theorie halen
  • Je krijgt ook een online oefenprogramma om alvast thuis door te nemen
  • Je krijgt alle details binnen

Reserveer een privé theoriecursus van Theoriestudie. Dit kan bij ons op locatie of bij jou thuis. Wij sturen eerst een online oefenprogramma die je thuis kan doornemen. Dan leer je al de basisdingen. Tijdens de privéles theorie inventariseren we je kennis en zwakke punten. Vervolgens brengen we je kennis in 1 dag op niveau. J e hebt geen tijdsdruk en daarom kan je leren op je eigen tempo. Je hebt ook gelegenheid om je vragen te stellen. Ondertussen gaan we ook constant toetsen maken, zodat we een betere inzicht hebben in wat je allemaal weet. En beschik je over alle kennis en inzichten om het theorie-examen succesvol af te ronden.

Aanmelden

Woon je in de regio Amsterdam, Utrecht of Den Haag? Maak dan meteen een afspraak voor een privéles theorie voor auto. Meld je aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact op met jou. De prijs van een privé cursus is €50,- per uur. Je krijgt hierbij ook een online oefenprogramma met meer dan 1000 vragen. Examen reserveren kunnen we ook binnen 1 week regelen.

Wat wij in 7 jaar tijd bereikt hebben!

0 +
CURSUSDAGEN GEORGANISEERD
0 +
CURSISTEN GEHOLPEN
0 +
VRAGEN BEANTWOORD

Mail: info@theoriestudie.nl
WhatsApp: 0638078623
Lodewijk van Deysselstraat 77
1064 HM Amsterdam

Wat wij in 7 jaar tijd bereikt hebben!

0 +
CURSISTEN GEHLOPEN
0 +
CURSUSDAGEN GEORGANISEERD

Theoriestudie
Lodewijk van Deysselstraat 77
1064HM Amsterdam